Friday, 12 December 2008

this gal is back!!-everything when I was away~~

Assalamualaikum (someone asked me to start with this) and Hello to all!
It's been quite a long time uhh..
Td masa bukak blog ni rindu betul nak update lagi2 bila ramai jugak yg meluangkan masa menjenguk blog I yg x seberapa nih..

So,selama I x update ni boleh di katakan i was away for a week di Kajang (rumah akak ipar till her sister akad nikah day).
The ceremony was so simple.Here is the simple pelamin.
OMG!I I should take a pic of the bride&groom but yg sempat ni jelah gambar the rest kat photographer=si Rambo!
Simple yet beautiful!

Dan sebelum para tetamu dtg there's a ladies group (me+granma+mommy and aunty sue) buat a lil private-ceremony for Yusuff and Ahmad.
Die tgh tido sebenarnya,
bila letak terus bgn and mamai!
It is hurmph..i don't know what does it supposed to be call..
Tapi dipendekkan cerita,sebelum pengantin 'merasmikan' pelamin tu,kids or anybody yg akan di'circumcise'kan or pierce,they have to eat the pulut kuning so that nothing will happend in the future..Insya-Allah! (I pon xberapa sure pasal ni,korang Google la sendri ok!haha)
Suap Pakcik Ahmad pulak!

Merengek..tapi okay..


Dah habis tu okay je dia dpt makan pulut
(his first betul2 solid food!hehhee..)
Then everything goes as we planned..Alhamdulillah..

-----------------
Dah balik tu,dgn metally and physically fatigue,ingat nak tido,bila intai2 my bunnies ade sekor tuh beranak la pulak!!Sakit betul hati nak kena uruskan utk 'wad bersalin'.
Pernah tgk nany bunnies tak??
nanti I introduce kan kay kat entry lain!

------------------
The rest of the day yg I tak update blog ni due to pc and internet error..huhuh!
But,now,here I am!
KEEP ON READING U GUYS!MUAHX!

2 comments:

fartea said...

Assalamualaikum
nama saya Fathi
sila la berkunjung ke blog saya
HAHA.

eden nk kopalo lombu! :P

♥corcraze♥ said...

ko diam ahh..
aku bg ko mato lombu nok???