Saturday, 13 December 2008

..hang out at KLCC-PIKOM PC Fair 2008


Etc:"Kat belah mananya pc fair??"
P.A:"ha'ah kat mana ah Dugong?"
Dug:"kat atass sana tu hah..nanti kite kna jalan sanaaa sampai sanaaaa naik atas lg jauh gak ah!"
Etc & P.A:"haaaaaaaaaa????aduih!"
and here it start the never ending sighing..

Inilah antara perbualan antara et cetera,PerasanAngel dan kawan kami,Dugong/Chiko.
Actually this is the first time for Etc and PerasanAngel to the PC Fair ni.
I dgar je tp xde sbb nak pg kan so why bother?!haha!
Dan pemilihan kasut yg salah,serve me right kaki yg sakit ni myb akan berlarutan ke esok.(hopefully!senin dah masuk belajar-kena jalan lg!)

Janji melayu;kata nak bertolak pukul 11.00am,tp pukul 12lebih kot baru bertolak!haihh,fathy,fathy!dah sampai kat KLCC dgn menaiki LRT..Mak aii..I hate crowded place!
tak decide nak pegi mana,ok lah pg Galeri Petronas kejap.
Lepak park,rehatkan kaki dan bergambar..

Si buta seni..


Masuk area PC Fair tu..oookkk..this is it..
jom jalan2 usha barang..ape yg bdk2 ni nak cari..
Leha-head phone,chiko-memory card,fathy-laptop skin,adk chiko and me-xde..
chiko jumpa mem.card yg 1GB=RM10 (worth it ke haa?hurm..)

Punya lah ramai org sampai ade sekali tu faty and me with the others three terpisah.Tp xpe jumpa balik.Again,I hate crowd while fathy hates promoter!haha!Masuk sini,keluar sana.pegi sini,pg sana kiteorg dah letih dan kelaparan keluar jumpa org2 U Mobile bagi starter pack free.amik 2,lecehnya kena isik borang!huh..ok..


Keluar dr KLCC ke maple makan (saving duit) biar pon kamikaze betul masa nak lintas jalan!otai betul minah2 nih!bayangkan jalan kat kl yg sesak tu,keta laju nak jgk lintas kat situ sambil terjerit mcm ???!!??!! especially fathy;"Tak nak la lintas!!takot la!tu ijau lg tu!merah pastu ijau balik!xnakkkk!!"sambil tarik2 Dugong!haha!padahal ade je jejantas walaupon jauh sikit!huh!



Menjamu selera sambil berbual-bual..


Dah kenyang jom ke Rantai Event!!!

4 comments:

fartea said...

laptop aku dah cumel hehe

♥corcraze♥ said...

poyo..post le pic nye..!
looking foward for ur post pulak!

laju said...

kamikaze :D
thn dpn dtg lg,

♥corcraze♥ said...

lagu ko adek chiko ape???
thanks!
insya-Allah thn dpn..