Sunday, 9 November 2008

Happy Birthday PAPA!


Papa was born in 9th Nov 1947..so dah 61 dah ponnn..
Masa birhday biasanya kiteorg xwat meriah and just mkn cake je..
Tapi kali ni lain sikit bg papa sebab die celebrate with his first daughter in-law and one and only
(for now) grand-son! Anaknya sendiri sudah balik ke Glasgow.

That evening pg Tesco,Shah Alam,masa on the way papa kata;
"Diorang tu nak dtg mesti nak bwk cake!" ceh perasan nyeee..
Balik Kak Ti and Kak Tiqah dah sampai.Mami masak simple-Elbow Macaroni Soup..

Sambil tunggu papa balik dari tahlil jiran kiteorg makan bila papa balik cake dikeluarkan..
Diorang bawak chocolate cake.Secret recipe ni dah makin turun lah quality dia..cream je tebal!huh!

Suka nampaknye..

the cake..
or should i say 'the cream'??


Lepas bertangkap2 gambar,dah nak pukul 11mlm,mak Kak Ti pon dah calling2 diorg kena beredar dulu..
Bytheway,yusuff dah lasak wooo..tangan die cepat,merangkak laju je..
Gigi bila nak tumbuh ni??


7 comments:

kampungpetani said...

sdp kek ehehhh

♥corcraze♥ said...

thanx kampungpetani..hehe..
bnyk cream ade lee..

kampungpetani said...

hahhh yerr sodap tuh t blh la blajaq lg exchange x pndai arr br giiii

Olpicture said...

tak perasan la ada post baru... party time la sangat!

slumbeRAJA said...

lame x update cik corcraze. nie mesti dok kuar dating hari² nie. haha ^^

DiNi said...

aiyak~~
gigi yusuf x tumbuh2 ag kew?
hoho~~

Fathi Nabilah said...

aku pun tk celebrate
sob sob