Saturday, 13 December 2008

..hang out-Rantai Event..




Seriously!This is my first time heard of this event..
So,dah lepas pegi PC Fair tu,lepas makan kiteorg gerak ke satu tempat yg agak ceruk jgk la..
Don't judge the book by it's cover,seni kat dalam mmg cantik gile!
In fact i think it is better than Galary Petronas tu!hahaha!


Ni ke tempatnye??Biar btoi!

Inilah model2 GUNDU!

Jgn lupa buka kasut ya!Selipar,sandel ke apa2 ke bukak jgk!
Walaupun rumah cenggitu jer,and kena bkk kasut (??) dalam mmg best!
Tapi,kalu ditambah air-conditioner I boleh concentrate lg kot!
Lgpon,ciko yg main2 tu asik distract me lah..haha..

Peralatan yg digunakan oleh artists..(sorry xclear)


The Art..

My buddy sdg menghayati seni..


Haa??kubur ke ni??pun ada??


Art plg cantik yg sempat amik..


Jemputlah dtg reramai!
It's free and worth it!


Dan ada juga wardrop yg terdapat di sana.
Selain dari wardrobe tak sure pulak ada apa lagi..
Tak pantau..hehehhee..

Lepas habis gi Rantai kiteorg balik ke KLCC lepak and amik lots more pics di park,dan lepak and balik!Maghrib jgk sampai rumah!Gegehehee..

6 comments:

fartea said...

erk perut buncet aku kt 2nd last gmba tu. haha

akhirnye siap gak ko ek post mende neh, aku tk post lg neh!
tggu gmba from dugong!

azzrizal said...

wahahahha. perut faty!

fartea said...

argh tidak! aboy dah sampai sini!

♥corcraze♥ said...

mana ada doe..tu okay jek..
ko nih self-contious betol la..
tu sbb ur jeans ke kot!

aku bgn awal plak td..
ter'set' time semalam!!
hahaha!

kampungpetani said...

eehhhh nice tht place kt mn yerr...herrm ssh nk jpe mcm tuhh..

♥corcraze♥ said...

kampungpetani:tu dekat area klcc..
best!