Tuesday, 14 October 2008

Innalillah..

Tgh mlm td I tido kol 2.30am,and dikejutkan around 5.00am Kak Ti kejut kiteorg dgn nangis2.
Dia kata "mami,bapak dah xda!!!!" Of course kiteorg tekejot! Kteorg xtido smpilah tgh mlm!

Fezal blik dr Dundee pukul 11am.Dia bwk semua brg2 dia(seems like lama cuti).Mami tanya cuti brapa lama,katanta,"sampai bila2"Huh??whats that suppose to mean??No one knows!
Then,fezal decide"kita blik weekend ni lah malaysia!"Huh?? tekejot lagi aku..souvenir apa pon xbli lg n xpuas lg dok cni..
sepatutnya blik sebulan lg!huhu..Kita rancang,Allah yg tentukan!
Tp xpe lah..I shouldn't think like this in this condition!
Ajal xkenal org,tempat dan ketika kan..
So malam hari kematian kiteorg wat tahlil kecil2 lan.5 org je dtg..

Disbb kan suma public transport dah fully ticket so sewa kreta (sbb kita dia xservis) then akan ke London wat pasport yusuff dekat Malaysian High commissioner.
Dah siap tu kiteorg akan confirm semua tickets dan balik ASAP!

So byebye Scotland and farewell Autumn!!

2 comments:

Dini @ Ika said...

Al-Fatihah..

Olpicture said...

tu lah... terkejut juga dengar... bila ajal menjemput...