Thursday, 25 June 2009

..abloody.fu**ing.hella.sick.hurt.pain.makemecrazy!!..

Photobucket

adoiadoiadoi!ni dah tak tahan lagi and tertanggung lah i post nih..!
as u all know (kalo tahu la kan) my status kan Facebook ade bgtaw yg I gi wat medical check up
sebabnya;lower back pain ni yg sakitnya dtg tanpa kad jemputan langsung!
tak malu btol dia!(ngahaha,aku da sewel!)

semalam pegi poliklinik kerajaan nih sbb byr rm1 je kan,kalo private for sure harga duit kat n3 bwh ni kan..
So,pas amik no.giliran->tggu giliran tuk jumpa doc->bila jumpa i explain la pe sume..
Ingat nak mintak buat urine test memandangkan Abg Doc kat Glasgow,Pakcik Doc kat Klang and Pharmacies kat Kajang sarankan camtuh,tp Anonnymous Doc kat KJ xbg.
Even i showed her text msg yg my Abg Doc kat Glasgow bg nama antibiotic tu pon die leh wat bohlayan die,then lantak la!As long as i got my meds!
And the lady doc also tought me how to take care of my back,too!

Photobucket

And this moment when im typing this n3,i just wake up from 5hours sleep!Ngahahah!
Effect ubat selesema and batuk ok!
And the Ibuprofen-pain killer didn't helps a lot!
It didn't kill the pains cause i can even feel it in my sleep!(sounds seksa isn't).
But,alhamdulillah,i can still manage to go to college and all so far!Huhuhh..
Pain killer pon tinggal last dose kalau tak hilang juge this terrible pain (exaggerate ke?) I need to go to Pakcik Doc Klang la nampaknye-for urine test maybe..huhu

******
Photobucket

Another make-me-crazy prob is 'comment link' starting from '..RM50..' n3!
Sakit hati gilak beb bila ditanya oleh sorg member; 'ko dah xwat utk komen kew?'
Bengong aku jadinye!
terus rasa cam phobia(exaggerate lagi!)+malas+sakit hati=geremmm nak bukak blog nih!
Dah tanya kat Kak Fisya,tp nampaknye dia pon cam xtaw ape penyakit blogku inih!
tu laaa,gatal lagi gi sentuh itu,ini kat html tu..kan dah kena..
org lain buat xpela dorg pro..hahah!
xpe2,kite tgk je la n3 ni leh ke tak..
kalo tak jgk..huarrgghhh!!(im gonna be Incredible Hulk for sure!!)


Cube lah!for sure ilang?Ngahaha!

9 comments:

♥corcraze♥ said...

adoi,knp yg nih leh komen puleee..
bikin wa lagi hot laa..

Marshita Musa said...

kesian dia....

♥corcraze♥ said...

hehehe..thx..tu lah nak pg berjalan2 tuh sbb nak ilangkan stress..
ceh mcm la stress trok sgt kan..

azza said...

hurmmm cian ko...
sowy to say aku x bp paham gak nk bc ko nyer nie..
pape hal semoge chat k...

Olpicture said...

olpicture is against usage of bad language as in F**K

♥corcraze♥ said...

huh?hahaha..apa nak buat camtu lah cara org zmn skarang express their emotions..ngahaha!
what abt s**T?
huahuahaa..

TIQAH said...

TEH!! miss u!
GET WELL SOON! jangan online lama2, nanti sakit belakang lagi...hehe

Olpicture said...

sejak dulu lagikan selalu sakit belakang kan? ni dah kali ke 2-3 kan? kena pegi doktor la tengok sebab apa...

♥corcraze♥ said...

kak tiqah:nagahaha..sure!i'll get well soon!
no worries!
cet,tak online nnt asik pk sakit,lagi jadi gilak!

Olpicture:eh!sama ngn my fren!bila plak teh sakit blakang nih?
no worries,tgk my new n3!