Saturday, 3 January 2009

..melepaskan rindu & gian..

Janji melayu lagi..haih!Die yg kate pukul 10 tp die dok belengkar lg.Yg sorang lg baru lps mandi..Bgs3..Xpelah nasib aku lom breakfast lg. Pas kekenyangan mkn(sbb duit xde nak mkn kat lua..haha),my brother anta sambil beli makanan Bobo(kucing yg ngengade!)

Sampai depan umah Si Liyana ni,xsiap2 lg..oi,dok make up ke..
Family die sorg2 intai siapakan gerengan tetamu..(taknak jemput masuk ke,minom ke makan kee..huh..) Si munira yg keding ni dah dtg..Sambil borak2 kat pondok belakang tggu si yana.. Die dah siap(ape yg lame sgt,secalit make up pon xde..) kiteorg gerak ke skolah sbb plan nak gi amik sijil spm yg xingin pon amik sebenarnye (semangat gi amik camlah straight A's) Munira nak amik cop pengetua sbb nak msuk poli nnt.tp pengetua holiday kot!haha. And sijil pon xkluar lg.Bln Mei baru kua kot.Ok la akk kerani jumpe 4bln lg! Dah lame xbergambar kan,so ape lagi phone ku jadik mangsa ke'market'an dorg nih.


Err..maaf ye..
Kiteorg mmg camni kalo jumpe..



Gian berposing.Gini lee..

Time nak solat Jumaat baru tegedik2 nak makan.Munira blanje aku (utang sbb watkan die email aritu-email pon xreti nak wat ke?hehe)Sambil tggu makanan sampai boleh pule dorg demo kat aku nak pakai celak cmner..Malu btol!
"Cptlah,org tgk doe..!"

Makan Mee Goreng n air tea o ice.Aku sorg je yg abis..Dorg ni ngade2 'xlalu lah,kenyang pulak la'.Kuat tol kan aku mkn,kurasakan aku ni mcm vacuum plak! Perut kenyang xtaw nak lepak kat mana,and ade ke dorg nak gi melalak plak kat karaoke tu.Haih..Ikot jela..


Air abis,makan nnt xckup!
Tactic mamak!



Xlalu makan antara akibat putus cinta.
(tulah aku xnak cintan-cintun ni)

Tong2 duit dpt 10 lagu free 2lagu.RM1.20/song.Memula ku malu nak menyanyi..Lelame suara dah cam laki dah!Hahahahaa!!!Part yg tak jerit pon kekadang jerit je.Nak lawan bunyi speaker yg giler kuat!Dimulakan dgn Melly Goeslow-Gantung.Pilihan lagu mostly jiwang+sedih+emotional la!Sbb ade minah berbaju itam sorg tu baru broke up..hehe..Lagu lain Sheila on 7-Dan,Erra-Pasrah,Acha-Sampai Menutup Mata,Celine Dion-My Heart Will Go on,Mariah Carey-My All,Rossa-Aku Bukan Untukmu,Exist-Mengintai Dari Tirai Kamar Avril-Hot etc ect..


Dah habis tu tambah lagi 6lagu..hehehe..Nyanyi,melalak dan terus melalak!Dan diakhiri dgn lagu Ziana Zain.Aku xtaw lagu tu lagu apa,tp mmg lagu lama.Munira je yg nyanyi,lgpon suara die boleh thn la!Suara mmg dah mcm laki,xguna la mkn hacks ke,minom air bnyk mana pon!
Ptg tu spatutnya liyana ada driving test tp cancel apa lg sambung lah melepak di Giant Mall ajee..And here we go snap,snap and snap!



Cube teka ni kat mana..hihihi.


sampai melompat dorg suke sbb dpt lepak ngan I!
hahahha!


On the way balik sekali lg lepak di mamak lyana blanje minom.
Jumpe rina dan syasya.Borak kejap.Pg pharmay beli Chupa Chups!Ehehe..Cola flavour for me!!
Bile blah dr mamak tu xsalam rina die marah la plak!So nnt nak kena redeem la nmpaknyee..
Di komplex polis cari port utk lepak dannn..bergambar lg..haih!


Nyotnyotnyot..


Nak keee..??
Chupa Chups since 1958!

I went home just by my feet,and got home before maghrib..
Got lots of things to do!Haiyaaa...

7 comments:

Olpicture said...

hah! pegi karaoke! reti ke nyanyi?

♥corcraze♥ said...

hahahaha..u know me lah!
mmg xreti tp pe slhnye kalu nak menyumbangkan lagu2 tu!
one day kite pg nak?hahaha..

Olpicture said...

berapa kali dah nak ajak pi Karaoke masa che cik ada... hari tu pun planning nak ajak Nina, dia pulak follow field trip to KLCC...

♥corcraze♥ said...

yela pksaminnye standard kat red box tu,..
kalo tak kat kj ni je pon bleh jee..
xpe2 nnt kite pg dulu try..tp tmpat tuh xde la sebgs red box kot!

btw,ni online kat college nih..
tgh buat ptptn online key in..
yg lain sume xle bkk,blog je bleh..cam ofis pksamin jgk kot!

fartea said...

waa seronok
ttbe terasa rindu kt jeer ngn liyana
huhu

Olpicture said...

huh! kat KJ ada ke? kalau Red Box pun bunanyer jauh pun... kat The Curve ada... went there few times.

♥corcraze♥ said...

yela kat kj la ni..
blakang giant kcik tuh..
tsorok sket sbb tinted glass..
sbelah snooker nye tempat..