Monday, 19 January 2009

AJL 23rd;Gembira dalam marah..!

Anugerah yg ditunggu2 telah tiba..
Awal2 lg dah tggu dpn tv..(mesti lg best kalo pg tgk live kan..huhu)
dgn the hosts yg agak kecoh and funny the stage and a great performannces!
Kategori Balada sume lagu mmg best2 belaka..tp plg best mestilah Faizal Tahir-Sampai Syurga
Kategori Pop Rock pulak yg i dont really care who win,cause sume lagu mcm ok2 je..but pls not MUH..tp diorg jgk yg mng!what to doo...
As for Etnik Kreatif (category yg tak suka sgt) lgpun Dusta Bekalang-Aiman and Persoalan Cinta-Farahwahida tak pernah dga pon!And i agak Doa Dalam Lagu yg mng.Zahid pun menjalankan tanggungjwbnya dgn bgs jgk.



The performance i suka sgt Faizal Tahir-Sampai Syurga!!
Mmg memula i ingt nape die ni xtuka baju..rupanya tuka baju dpn audience je..
So sempoi and creative!Macam buat MV pulak!
Im so glad he won Juara Kategori Balada,Vokal Terbaik and Persembahan Terbaik!(walked away with RM 32,000)
Akan tetapi sakit hati je MUH mng(RM 37,000)..Tp apakan daya diorg pon ok.Kalu mng Vokal pon bleh kot pakcik husin tu.
Mmg i terjerit2 taw masa nak umum kan pemenang sampai perit je tekak!
Performance Elyana pulak sungguh la cute and girly!(dah baik dr pnyakit Chinkunya ke ape tah tu kee..)

So berakhirnya AJL 23 tggu yg 24 pulak ye..
Jgn lah bertambah indie2 sesat lain pulak yg masuk conquer AJL!(i anti Hujan..hehe)

6 comments:

Olpicture said...

memang enjoy tengok AJL23 LIVE kat Stadium Bukit Jalil! tak terasa 3 jam tu that means memang best lah!

♥corcraze♥ said...

weee~~~jeleznyee..
hahaa..ok la tuh..

fartea said...

nanti lah tgk kt youtube ;]

L Antitesis said...

haha ingt kan die nk naked once again.

kak t said...

cepatla update lagi, mana section pasal food suma tu? hehehe

♥corcraze♥ said...

fartea:sure,tgk taw..

L Antitesis:haha..xkan lah kot kan..

Kak Tie:sure!comingg..!