Thursday, 6 November 2008

Come Dine With Paksuamin (Lonely in Gorgeous)

IM SO SORRY! This entry was supposed to post last week! But due to internet connection problem,I had to delay the posting!!

Khamis bertempat di Putera Perdana pada pukul 8.00 malam.
Inilah perjanjian kita sebelum tuh,plan nak dtg awal2 tp org Kajang dtg lewat(xtaw sbb).Kiteorg tggu punya tgu,i sempat usha YouTube,papa sempat tgk berita,mami sempat tido sbb tggu diorang.
Diorg dah sampai tu,dah on the way sempat makan langsat lah pulak!!
Silap masuk flyover lah apelah..
Map yg the host bg is so-so simple,dgn i yg xtahu menahu jalan pulak yg tunjuk jalan,dgn pertolongan papa sampai lah pukul 10.00mlm!

Dah sampai tu tgk the host yg dah nervous,bermandi peluh....ciannye..
The entrance betul2 cantik!
(puji la ckit..hehe)
Tersurprise jgk masa tu..Good job!


Yusuff mcm biasa merengek2 sbb baru bgn tido,soon dah merayap atas carpet.
I tlg2 hidang,beberapa mins lpas tu semua dah mengadap pinggan masing2..
the menu mmg sedap!
tp yg paling i suke Steamed Broccoli with Shrimp in Cream sauce and Kerabu Sotong.Sbb i suke seafood kan..haha!Yusuff bkn main,dari sorg ke sorg dia nak grab makanan!

Nyummy!!

Ohh noo..!A lovely pic!

Me and my mummy!

Dah habis mkn kiteorg hentam dessert bubur Chacha yg mummy kak ti pasan,Trifle yg I buat (not 100percent by me la kan..heh) dan Roti Jala berserta Kuah Durian.
Perut rasa cam dah muat,tp try la sumbat sikit2..
Dah tu kiteorg lepak2 and tgk Ghost Rider dkt HBO.Fezal xtgk lg rupanya,while yusuff lepas nenen die tido!

Nak balik tu paksuamin bg groceries kat org KJ sbb katanya dia xabis nnt!
yela nak jaga diet la katakan. Tak lupa jgk one and only duit raya i dapat dr my uncle tahun ni!So,pukul 1 balik dekat pukul 2 kot sampai rumah.Tuan rumah dgrnya tido pukul 3 yaa?hehe..
So,rasanya everything was perfect kecuali panas,dan kekurangan cutlery je kot..
Makanan mmg marvelous!
(puji lagi..hehe..)

2 comments:

"The single" said...

foto2 tu copy paste dari blog paksuamin ka?? :)

anyway, kempunan nak makan kerabu sotong .. mcm best je ....

kampungpetani said...

ala2 kampung ehehh