Friday, 26 September 2008

Stupid mistake!

Kelmarin kami keluar seawal 10am(awal ke tu??)
Kena pergi amik Kak Tiqah kat Glasgow Airport around 12..
to kill time ktorg hang out kat City Centre by bus,£1.30/person kot..
Mase naik first bus ke City Centre tu..
MasyaAllah! Besepah betol!


Take a look at this..
Isn't it dirty n messy??
Maybe korang xnampak sbb ni tunjuk sbahagian aje..


Kiteorg je pegi..
mami jaga yusuff..

Sesampai tu ktorg pg beli stamp kat post office and post surat Fezal...
Wow betol post office sini..
mcm dlm citer2 tu lah.. mcm kat tempat saham pon ade,besar sgt! Sori xamik pic yee..rmi sgt..segan!hehee..
Then pg,Boots beli susu formula yusuff and nestum..
Pastu masuk Dorothy Perkins cuci2 mata and survey2 mane taw ada Autumn Sale ke kan..

Cuci lg mata kat M&S,Next,Primark
(yg ni xbranded kot!Tp baju2 ok jgk n murah gler!)
Last skali masuk Zara.Tgk2 baju jgk.Skarang bnyk btul jackets ape sume..
Sbb Autumn kan,then nak Winter plak..
Pastu g tgk ZaraBaby..


Comel tak2??hehee.. Bestnya budak2 kat sini,mcm2 fesyen dorg!


One of my fave baby boy jacket!
Tp yg girl ni xsgt,just grab je ni!

Tp bygkan couple baby or adult pakai..
Fuhhh..gorgeous&hotz&smartz btol!
Bila la nak ada niece pulak..hihihihii..

But,none of these yg ktorg beli..
Kiteorg bli lain..I yg choosed ok!
I'll edit later!
Lepas beli baju yusuff ktorg pg Argos just amik catalog jee..
Then,terus amik bus pg Glasgow airport..

Kiteorg ampai pukul 12.30,kak tiqa dah arrived..
Tp kiteorg tggu punya tggu die xkluar2 lngsung..
dekat pukul 1.30pm kak ti trima call kak tiqa kena tahan sbb visa is stated on the paper CLEARLY REJECTED by imigresion in Malaysia,she did't read the paper and brought it and show it to the officer here..WTH has she done!
Bila dpt keluar rupanya sbbkan slip account bank mummy dia je yg xde!
Adoi!strictnye!padahal class start on next Monday OK!

So,dia perlu dihantar pulang(i thought immidietly kena hantar taw,
rupanya officer akan tetapkan tarikh) and this Friday kak tiqa balik..
Amboi,sng je kan datang sini 2 hari pastu balik,ingt ni domestic flight cam KL-K'tan kee..
So that day Kak ti was so mad like crazy! Every single **** words was coming out from her dry-fasting-mouth!
Die bengang sbb jumaat die exam and she was wasting her time just lepak je kat airport!
tak xstudy langsung!

But later bila sampai rumah everything was like nothing happend bila kak ti bukak kotak goodies dari M'sia..Haiya!!



3 comments:

fathy bella said...

alo gila comel ah baju budak tuu

Olpicture said...

Zara... one of my fav brand! tapi shopping sakan raya ni... tak leh dah nak shopping lain lagi...

♥corcraze♥ said...

olpicture:haha..ye ke ?
ade ke zara kat mesia..
xprasan la plak..xtaw pown..

Fathy:taw xpe kan..comel tol..