Tuesday, 2 September 2008

batak webcam..

Petang semalam(malam kat M'sia) kiteorg ber'video call' dgn families kat M'sia..
Lama betul ktorg beborak!
Tanya kabar ape sume..
Yela tanya pasal Merdeka,then nak Ramadhan lagi kan..
Borak punya borak rupanya uncle ada kat KJ jugak..
So,ktorg beborak laa..

1st time jumpa webcam!
I dah biasa..org tu lah..



Tgk tu..bukan main lagi..
Yusuff pon dah naik buhsan..Heheeh..

Amboi2..
senget2 die posing!
ape2 lah yee..

Ok la activity utk last week..
Next week kite ber'video call' lago ok..
Raya nanti pon sama!
Miss u all!

4 comments:

olpicture said...

gambar yang last tu memang nampak yusoff tengok kat screen, dalam hati dia kata "what the ....." muahahah yang pasti i berjaya menonjolkan cheekbone dalam webcam tu... i pernah la webcam... tapi webcam lain laaa...

♥corcraze♥ said...

webcam lain??
like what??
hahahaa..ok jgk taw pic nih..
cume cerah sgt screen tu yg kualiti camtuh..

Olpicture said...

tanya feizal biasa kalau orang guna webcam untuk tujuan jahat buat apa....

♥corcraze♥ said...

xfhm la ur ques..
asal nk tnya fezal plak..
hurmmmm..