Sunday, 7 September 2008

Hari Raya in Advance..

Hahahaa..mesti ingat xsabar nak raya erk..
Xdelah..ni baru seminggu pose..
ni sebenarnya pic yg kiteorg tangkap utk publish kan dekat paper2 di M'sia..
such as Utusan,Berita Harian and ape2 lg lah..

Inilah pix yg ktorg hantar kat Utusan..
tu pasal kata 'Raya in Advance'


Ni si Dobek dgn 1st baju melayu dia!
Semuanya disponsor oleh keluarga dr KJ..


Tengok tu..He's so exited!
sampai kasot pon nak makan!haha..

(left pix)Mummy-Feizal-Muhammad Yusuff Akhyar.
(right pix)Kak Yatie-Feizal-Yusuff


At last!
Yusuff with his beloved aunt!
Gegegegeee...


14 comments:

Olpicture said...

setiap paper ke hantar gambar? banyak benor...

♥corcraze♥ said...

ha'ah..kak ti ckp..
nanyang siang pau,the star..hahaha..
xdela..paper yg wat salam perantauan tu je la..

Olpicture said...

Tamil Neesan tak hantar? betul ke tu beloved aunt tu? si auntie tu bila nyer nak balik, ke dah tak nak sambung study. Jadi Baby sitter pun ok apa?

♥corcraze♥ said...

hahaha..boleh jgkkan..
baby sitter pon baby sitter laaa..
asal kan dok uk..hhaha..
ouhh..tamil nesan..thanx for tellin..
btolla beloved okie!
balik 5okt..confirm..

Olpicture said...

untung badan ko la mc teh... orang lain kena belajar rajin-rajin baru dapat peluang pegi luar negeri... Ni jadi baby sitter jer tetappp dapat pegi UK jugak... muahahhah! muahahha! muahahha! snort*

fathy bella said...

haha awal nye raya di uk
:P

Anonymous said...

testing..
anak sdare ko ehhh

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
♥corcraze♥ said...

iye2..
anak sdare aku tuh,shcwin!
comel kan!
hehehe...

fathy bella said...

eh jap gmba ko ngn yusuff tu kan
macam ko pegang anak patung je
kecik dan comel!!

♥corcraze♥ said...

anak patong ko kate..
huahuahaaa..
chucky??

Anonymous said...

lawa baju raya =)

♥corcraze♥ said...

aman tu bkn baju raya lah..
teh xbuat pon baju raye taw..huhuh..
tu pon nasib bwk kalo xpki t-shirt je laa..

Anonymous said...

cute lar.....
chumeyl....