Thursday, 31 July 2008

Ours Little Munchkin..

{edit}Diberi nama Mohd.Yusuff Akhyar Bin Feizal..
Lahir pada 15 Feb 2008..
Pada 1009am..
Lahir di spital Queens Mom,Glasgow..
Kini umurnya sudah hampi 6 bulan,
dan dah mula pon makan bubur..
To Lonely paksumin,nak pic die kan..melambak ade yg comel2 nih..



Dengan Tok Mi (nenek yg beriya2nye nak suh si cucu panggil dia ni!)


Bulat gilerkan muka die!
macam uncle Min mase kecik la plak..
Ni die ade tgk buah cherry liar,tu muka camtuh..
he's attract dekat colours sekarang..








Chikey munkey nih suke dribble sekarang ni..
Ni masa kat park 2weeks ago..
p/s:haha..lambat upload sbb bengang cmner nak post kat blogger nih..
paksuamin..help(tell u more later..)


Ni mase sampai kat Pollok Park..
Muke moody jek..
'Why do i have to sit in this car seat,
while u'all are eating?!'
'MUMMY..!!'

6 comments:

Olpicture said...

Ya Allah! Comelnyer!!!! and gambar2sumer nyer Cute!!! tu pipi blushing tu original ke artificial! muahahha... wish i could be there too....

Olpicture said...

oooo...pipi dia tu kena eczema la rupanyer...

♥corcraze♥ said...

haha..duit ade dtg la cni smggu ke..
xpon suh boss wat krusus kat cni..haha..
eczema laa..

Olpicture said...

ingat naik teksi ke datang seminggu gitu... senang jer mulut kata boleh buat kursus gitu2 jer...

lagipin i dah pernah merasa glasgow, nak ke destination lain lak...

fathy bella said...

comel comel comel dan comel!

♥corcraze♥ said...

thanx..